klik2 iklan nie yer..tq

Wednesday, August 19, 2009

BABY in PINK Contest !!

Ari nie boring..kita terjah blog kawan2..terjumpa blog SHA menganjurkan Contest bertajuk BABY in PINK Contest




SO...kita pun pertaruhkan gambar baby kita yang comei ni...




Nama :- Nur Alieya Adriana Binti Norhisham
Tarikh Lahir :- 03 March 2009

SO...seblom tu kena jawab soalan nie dluu...baru leh menang...

a) Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini??
Alieya patut menang sebab alieya nampak comei and cute sgt klu pakai baju color pink..lgpun alieya banyak koleksi baju color pink...ari2 pakai color pink...CUTE babehh...

Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini??
Untuk pengetahuan tuan empunya blog nie..kita suka blog nie sebab selalu menganjurkan contest..tp kita xpenah pun nak join..tp untuk kali nie kita join sebab contest nya kena dengan baby kita yang suka pakai baju color pink...harap2 dapat menang la ekkk..lastly kita suka baca blog nie sb banyak blog artis gan blog barangan bayi yang murah...banyak dapat info dari blog nie...best...suka sangat.............

Oklah...mari kawan2...apa kata kita terjah blog SHA nie sekarang dan joins CONTEST NIE....UNTUK KETERANGAN LANJUT KLIK DISINI....



2 comments:

Shasha_Shaikha said...

salam ibu alieya,

sha dah terjah entry awk,

gud luck & tq k..

abg said...

comel nya budak ni siap pakai baju warna pink lagi

Maternity Wear,Maternity Clothing,Maternity Dress,Online Maternity,Online Baby Products,One Stop Maternity