klik2 iklan nie yer..tq

Wednesday, September 9, 2009

~CUTE SLEEPING BABY CONTEST ~



Untuk pengetahuan kawan2 semua contest nie di anjurkan oleh Love My New Life........Jom kawan2 kita sertai contest nie...bermula dari 3 Sept hingga18 Sept 2009 nie...so..sempat lg nak sertai...jgn lupa yer...mana tahu leh menang ker...rezeki anak2 kan...

Oklah...aku pun nak sertai contest nie...macam best gak...hadiah pun menarik gak kottt...(baiti yang cakap ekkk)..aku pun tak tau hadiah apa...klu xmenang pun akan dapat hadiah saguhati untuk 5 penerima ja...

So...kawan2 aku pun belek2 la gambar baby aku kt dalam pc ni...last2 terjumpa la gambar nie....JENGGG.JENGGGG......

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
TARAAAAAAAAAAAA

Nama : Nur Alieya Adriana Binti Norhisham
DOB : 09 March 2009
POB : Dewan Bersalin Muslimah
Nama Ibu : Munirah Binti Ab Halim

Alieya Tido sempat lg senyum ekkk.cam tahu mama dia nak amik gambar...hukkk

Untuk mama Baiti apa yang best gan specel kt blog mama baiti nie....

  1. Saya suka tengok baby sheena...comeiii and cute cam mama dia gak...hikk...nak bodek ckit..jgn marah2 kawan2 ekkk..xda la saja gurau...tp saya ikhlas memang mama baiti gan baby dia comeiii..xtipu...jeles tgok...ahhhk
  2. mama baiti nie suka bg tips2 and banyak pengetahuan tentang kehidupan,doa2 pun ada gak..yang kita xtahu seblom nie..tp bila dah baca blog mama baiti dapat la ilmu cikit...
  3. emmm.apa lg ekkk...macam2 blog online shooping dlm nie..untuk wat halwa mata..last sekali rasanya design blog yang cantik...sedap mata memandang bila buka blog nie....mendamaikan......hikkk
ok lah..untuk mama baiti...itu ja kot yang dapat saya komen tentang blog anda ...harap2...penyertaan saya nie dapat diterima juri...doa2kan la saya menang ye kawan2...
AMIN......




2 comments:

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah...tq dear for joining..al chek done..

Baiti @ Mizz Zizee said...

dear..leh tinggal kan link contest u kat my comment tak..u salah hantar link lerr..heheheh..leh erkk..tq dear