klik2 iklan nie yer..tq

Thursday, September 24, 2009

@ Si Comel Berbaju Raya Contest @

Salam jengguk kembali blog kita yang lama dah bersarang...hikkk...Maklomlah raya sakan tahun nie....xsempat nak update blog kita...ngah jenguk blog kawan2 terjumpa lak contest nie...macam best je...lgpun saja ja kita nak try...coz tahun pertama beraya gan baby...teruja sgt....so kita pun join la contest yang di anjurkan oleh BabyIbu nie.




Emmm...kita pun pertaruhkan lah gambar baby kita nie...cute tak ?







Nama :- NurAlieya Adriana Binti Norhisham
Umur :- 6 Bulan 2 Minggu 2 Hari
Kategori B (Girls)

Gambar nie diambil masa raya pertama kat umah nenek Alieya...Alieya nampak cute sangat pakai tudung...warna oren lg...tema baju raya family tahun nie..Semua orang cakap alieya macam anak patung bila bertudung...cute cam mama dia la...hikkk...pasan lak....yang bestnya anak mama nie suka sgt gan tudung coz bila dipakaikan tudung anak mama xmeragam pun...xda tarik2 tudung tu...baik aje...senyum memanjang...kiranya anak mama la paling cute masa tu....suma org nak amik gmbar gan anak mama nie...cewahhh...cam artis lak..hiii..

Cara Penyertaan

Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)

  • Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:

  • Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.

  • Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.

Syarat Penyertaan

  • Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda

  • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)

  • Sila nyatakan nama si comel dan umurnya

  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)


Hadiah-hadiah di sponsor oleh :-











4 comments:

Baiti @ Mizz Zizee said...

WA TOMEI TOMEI TOMEI...MUAT LAK TUDUNG TUH ERRKKK..HEHEHe

miera said...

hikkkkk...thanks...besar gak tudung tu..tp pakaikan gak kt alieya...hikkk...

ezan said...

comelnya alieya... :)

BabyIbu said...

Salam jengah..ok cukup semua syarat..good luck ye!!