klik2 iklan nie yer..tq

Monday, December 14, 2009

~ Nangis Contest By Mummy Ariq ~



Daku nak join contest

~ Nangis Contest By Mummy Ariq~

Terbuka kepada kanak² yang berumur 1 hari - 3 tahun sahaja. Jantina tak kisah.... Lelaki pun boleh ... Perempuan pun boleh...


Antara syarat2 contest :

~ Copy banner kat atas ni, letak kat sidebar korang berserta link contest. Tak de link automatik tak layak k...

~ Jadi follower kepada ke-3² blog saya di bawah (WAJIB)
1) http://deazliyanish.blogspot.com/
2) http://dorbrooch.blogspot.com/
3) http://lolastation.blogspot.com/

~ Add kesemua blog di atas, di dalam bloglist anda (WAJIB)

~ Buat n3 & upload HANYA SEKEPING gambar anak anda (no edit²) yang tengah menangis baik punyer.... Letak nama dan umur (kalau anak ada ramai yang nangis, pilih 1 yang terbaik di kalangan mereka yer... letak bebanyak nanti, payah lak nak pilih..)

~ Cerita lah sikit, kenapa diaorang leh nangis masa tuh...


Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang saya nak menjenguk k)

Tarikh tutup contest : 04 Jan 2010 @ 12.00 tengahari


HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA (Apa hadiah nyer akan di update kemudian)


Pemilihan pemenang akan di adili oleh Mr Hubby Wubby a.k.a En Md Azlan Samad

Nie dier pic budak yg cute ngah nngis tu..

NAMA:- Nur Alieya Adriana Binti Norhisham
UMUR:- 9 Bulan

Alieya nngis sebab nak amik camera dr daku yng gah dok snap gambar dier..daku xbg..terus dia nngis...cian anak mama ekkk...nnti mama belikan alieya camera yg menan tu yerrr sayang..

Pic selingan...



4 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

contest yang menarik...

nak join jugak la....

gud luck to u....

ezan said...

ala la la... ciannya alieya nagis.. :)

btw.. good luck!

Mrs. Adz said...

ala nangis pun cute gak..good luck

YANNA said...

ala sian nyer dia nangis... gudluck yer