klik2 iklan nie yer..tq

Sunday, December 27, 2009

@@Saja suka-suka @@













5 comments:

ibu_arifa said...

banyaknyer pic Ibu dan anak ni berposing..
kak min suka..suka :)

tapi kalo alieya pakai topi mcm dlm gambar ari tu sure lagi best...tgh kecik2 ni ajar/selalu pakaikan topi/tudung sepit2 biar dah umur 1-2 tahun nnt dia tak asyik dok 'buang' jer.nyesal tak praktikkan kat dalila dulu.

miera said...

rambut alieya kt atas tu miera dah ikat tocang...tp dia buang lak...hii.hii...dulu masa tecik ok ja..tp bila dah besar nie..dia tak mau dah ikat rambut..gan pakai tudung...huuu.huuu

mamaaerish : said...

amboi3.... :)... boleh msk kontest lady in red tuh... join la.... tgk on tuh... :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

pandai tul alieya posing.....

miera said...

mamaerish~miera dah join pun contest lady in read..hii.hii