klik2 iklan nie yer..tq

Tuesday, September 21, 2010

org lain bz tempek gmbar raya...aku dekat 2 minggu raya..baru nak update...

sorry kawan2..lama menghilang..cuti raya sakan..ha.haa..tak da la..daku dah start keja ari rabu 15/9 aritu..raya tahun nie meriah gak..tp yg tak best tu sb pic raya daku  1 fmly tahun nie non ada..hu.huu...sedih tul..tak tau la pasai apa jd lagu tu..camera bawa p mana2..tp gambar hampeh tak amik pun..sibok dok beraya gan sedara kot..ok..citer pasal raya..1 syawal raya umah fmly daku dulu..memang tiap2 tahun wajib raya umah daku..hi.hii..lg pun kg hubby dekat ja...tak la gaduh2 nak blik kg sapa dulu..raya umah mak daku sampai tghari kul12 tghari..pastu gerak balik kg hubby nibong tebal..teruja nak beraya umah baru MIL daku..sblom nie klu blik kg hubby my MIL beraya umah tok n wan hubby..semua adik beradik my MIL berkumpul beraya umah tok n wan..tp tahun nie my MIL raya umah sendiri..sb dah buat umah kt sebelah umah tok n wan my MIL..oh lupa plak..sebenarnya my MIL tinggal kt teluk intan..sb bekerja disana..mgkin lpas bersara baru blik dok kg nibong tebal..best gak..tp sowy gambar non ado..sb sibuk melayan tetamu..ramai sungguh yg datang beraya..maklumlah umah baru..daku dok umah MIL sampai hari raya ke -4..malam baru bertolak balik umah penaga...huuh..puas beraya..ok. lah..nie ada ckit gmbar alieya dr camera adik ipar..layan je lah..

 



9 comments:

mamaaerish@eb said...

ala cumilnyer dier pakai kebaya... ;p

mummy_ayu said...

tomeinya anak dara tecik tu berkebaya....ada gak nampak kat blog Ayu (mama Damia's) jual..tapi tak beli pun sebab Iris baju kurung pun pakai pagi raya je..tunggu dia besar sikit kot..

Ain said...

chumelllnya aleeya berkebaya....

miera said...

tq semua..
mummy ayu~alieya pun tak nak pakai baju nie..tp paksa gak..hii.hi..cian alieya..omak nye yg lebih nak anak bergaya sakan..

[-suziey-] said...

sama la kita..xbyk pn gbr raya..thn ni mood bergambo kureng kan..hahhaaha:p

comelnya alya ngn kebaya..sweet jek

Farra Dhelina said...

alahai bkebaya ye si tecik tuu...

Ema said...

manis nye

10 said...

ada juga gambar alieya... comei berbaju kebaya..

Huda said...

comeynye alieya, cantik baju nye:)