klik2 iklan nie yer..tq

Tuesday, February 22, 2011

ada apa dgn 4 & 9 hb MARCH????

* me tak sabar nak tggu 4 & 9 hb MARCH nie....

* sebab 4hb March - Besday my hubby yg ke ????..29 la...ishhh..lg 1 tahun nak masuk ke angka 3 dah..

* 9hb March - Besday Alieya yg ke 2 tahun...

* mie tgah pikir nak wat besday party kt mana yer...rasa mcm nak buat kt umah ja..tp 5&6 hb march me nak pergi holiday pangkor..besday my hubby hari jumaat sehari seblom p bercuti...so kira hadiah besday syg utk abg lah yer.kita celebrated kt pangkor ja...nak tak?

* besday alieya hari rabu..lepas balik dr bercuti..me ingat nak buat besday party kt umah..rasa mcm teruja plak..sb first tme nak buat majlis mcm nie..harap2 majlis tu nnt berjalan dengan lancar la...amin..

note: me nak jemput kwn2 blogger utk majlis besday alieya nnt..tunggu yer kad jemputan dr me...

2 comments:

Ummi Eisya said...

mme pun tak sabr nak tunggu bulan 3..hihi..

lawa cat baru kat rumah ni..

miera said...

ummi eisya..tq..