klik2 iklan nie yer..tq

Wednesday, February 16, 2011

yahooo...mahu berholiday lagi...

date : 5&6 hb march 2011
Kemanakah kami nak bercuti ????

jom tgok....

^
^
^
^
^
^
^

Pangkor Island






Pangkor Sandy Beach Resort at Pasir Bogak 




p/s : tak sabar rasa nyer nak tunggu 5&6 hb march...mau bercuti sampai lebam...haaa,hha...yg best dapat la berphotoshoot dengan dslr baru kami...ala mcm ko sorang ja ada dslr..
lepas nie boleh la tempek bnyak gmbar dlm blog...so korang jgn sampai muntah ijo plak tgok gambar2 kami..ha.haa...

note; ada sapa2 nak ole2 dari pangkor..sila angkat tgn....insyallah me akan buat giveaway...nak tak?





5 comments:

Ummi Eisya said...

bestnye..test kamera baru la kan..

Farra Dhelina said...

bestnyaaa..dgn kmra baru lak tu ye..wahh sakan!! hpy holiday!!

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 1sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq

laila sanuri said...

sweet..hapi holiday!

ct N honey said...

seingat saya kali terakhir pergi 15 tahun.mesti lagi best sekarang ni.....