klik2 iklan nie yer..tq

Monday, November 30, 2009

BABY WITH TRANSPORT CONTEST

n3 nie semata2 nak join contest yg dianjurkan oleh umminabilah yang bertajuk
BABY WITH TRANSPORT CONTEST.

Jom kita tgok syarat2nya..

1. mestilah jd follower aku and masukkan dlm bloglist korang....

2.copy banner kt atas kt sidebar anda and ltk kan link contest ni...no link no qualified...

3. Buat satu entri & upload kan pic ank korang dgn aksi bersama transport diorang, letakkan nama , umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....transport tu xkira lah bentuk ape...tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k...

4. umur anak korang mestilah 0-3 tahun...kalau pic tu diambil smasa umur ank anda x melebihi 3 tahun boleh lah diterima...

5.hanya 1 pic saja yg dibenarkan utk diupload kalau korang nk ltk banyak pun xpe tp aku lah yg rambang mata nk pilih...tajuk kat atas je dterima

6. hanya seorang ank jek yg dbenarkan msuk contest ni...kalau yg ramai ank dia ade pic dgn transport, korang pilih lah yg tercomel skali nk ltk kt n3 tu...hehe buleh?

Nama :- NUR ALIEYA ADRIANA
Umur :- 8 BULAN

Pic nie masa kt klinik..alieya ngah try main transport keta kt klnik tu..dia suka duduk dlm tu sampai nangis2 tak nak kuar..jenuh nak memujuk dier..huu.huuu..nnti kita beli yer sayang...cantik tak alieya posing dalam keta nie?


5 comments:

ezan said...

comelnya alieya... good luck!

ibu_arifa said...

hohoho..Aliya dah naik kereta ni yer..Anak Aunty tak dapat naik lagi, next time kalo jumpa kereta ni nak kasi naik jugak lah..hihihi

cantik dia posing dalam kereta tu...pandai tgk kamera.

miera said...

hiii.thankq aunty ezan gan aunty min..

Mrs. Adz said...

aliya dah ade kete sendiri ke??eisya nak tumpang leh..hihiii..good luck ye aliya

miera said...

keta pinjam ja tu...p klinik aritu..hikk.hik...nnti alieya nak sowoh mama beli satu kt alieya..best sngat..nnti klu mama alieya dah beli leh bwa esya ronda2 mai penang yer...