klik2 iklan nie yer..tq

Thursday, November 12, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST

Tajuk : MY FUNNIEST BABY CONTEST

BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy

Hadiah :
-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari Babyumishop

- 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre


Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker

Sponsor dari Moms&babyshop

Syarat Penyertaan:

- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda
- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish.
- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)
Menjual cloth diapers (CD) secara online. .

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)
Menjual jual pakaian wanita dan kanak2 & minuman ECPI.

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)
Menjual CD jenama Babyland & Produk Pelangsingan..

Untuk puan penganjur nie pic yg kita pertaruhkan...

Kategori A : Baby Gurl

Nama :- Nur Alieya Adriana Binti Norhisham
DOB :- 9 MARCH 2009 ( 8 Bulan )

Pic nie alieya nampak funniest coz ala2 terkezut ngan gaya tangan n mulut nyer tu sekali..hee.hee.ngah tgok ape tu alieya..?..



4 comments:

ibu_arifa said...

hahahha..sampai ternga-nga mulutnyer tuh...hihihi..
god lak yer mama alieya


ku suka cat baru rumah mu ini...lagi cantik dari dulu!!

kaklong nuzula said...

Comel jerk alieya pakai tudung. Auliya takde pun lagi tudung. Nanti la nak beli jugak.. hehe.

ezan said...

hehehehe.. cute je muka ternganga camtu.. good luck alieya.. :)

CatlinaFly said...

salam mamaelieya,nak ajak join contest kat blogshop sy nih..

http://kedaigambarkami.blogspot.com