klik2 iklan nie yer..tq

Tuesday, November 10, 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

N3 kali nie kita nak join CONTEST...Sempena meraikan our 5th Anniversary on 17th November 2009, ELIZA telah menganjurkan contest :-

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

Secara rasminya contest ini dilancarkan dari:
24 October 2009 hingga 17 November 2009

TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower ELIZA secara langsung & tak langsung

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER ELIZA.

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru

6. Sila link kan url blog anda di comment bagi memudahkan ELIZA melihat pernyertaan anda.

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun

9. Ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

OKIESS...nie dia gambar alieya yg pakai baju biru...rasa2 nyer leh kot join..harap2 juri berkenan la kot yer..ngeh..ngeh..

NAMA :- NUR ALIEYA ADRIANA BT NORHISHAM
DOB :- 9 MARCH 2009

p/s :- Pic kt bawah nie selingan yer..klu juri berkenan n nak nilai pun ok gak...hikk.hikk




wink..wink..gud luck yer alieya...cayiok..


5 comments:

ezan said...

comelnye alieya dikelillingi ngan bola2 tu.. good luck!

miera said...

ezan~thankQ..hiii.hii

ibu_arifa said...

alooo..dah besar rupanyer alieya nih.. dulu tgk kecik jer lagi...dlm pic tu nampak cam dah umur setahun jer.. comey sungguh!

good luck yer

E.L.I.Z.A said...

Salam miera,
comei la alieya ni..

overall, lulus >_<

10 said...

wah... banyaknya bola... warna warni lagi... comei la alieya berbaju biru ni... good luck yer...