klik2 iklan nie yer..tq

Wednesday, October 28, 2009

@ BABY IN GOWN CONTEST @

Salam bloggers semua...N3 kali nie kita nak anjurkan 1 contest.....first time kita wat contest ni tau...iyela kita kan baru dok belajar berblog nie...tgok kawan2 blog selalu wat contest kita pun tinggin gak nak wat...hiii...cam meriah ja kan...SO...kawan2 bloggers yang ada baby girls tu cepat2 la joins contest nie...klu korang xada baby lagi korang pinjam la anak sedara korang ker..janji baby girls ja tau...hi...

( STICKY MODE )For New Entry, please ScRoLL doWn..



Syarat Penyertaan

1. Contest ini terbuka kpd semua bloggers..Bermula pada hari ini 1 October - 28 October 2009..
( Sempena My Besday )

2. Diwajibkan menjadi FOLLOWER blog mamaalieya..and ADD link blog mamaalieya dalam bloglist anda..

3. Diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog anda.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini

4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat entry tentang contest ini pada blog anda. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby..

5. CONTEST nie terbuka untuk baby girl shaja, gambar tersebut mestilah gambar baby yang berpakaian baju GOWN. Baby korang mesti berumur 1 Bulan hingga 2 tahun ja..

Hadiah

Hadiah Pertama

Topi tiga serangkai yang dijalin dengan dandanan amat sesuai untuk hiasan dinding. Didatangkan secara berpasangan atau serangkai sahaja, mampu untuk mengindahkan suasana rumah anda

Hadiah Kedua

Bekas kecil yang comel ini sesuai untuk menyimpan barang kemas anda seperti kerongsang, gelang, rantai dan sebagainya.......

Hadiah Ketiga

Direka dan dianyam khas untuk hiasan kereta khususnya kereta yang dipandu oleh gadis atau wanita secomel anda!

p/s :- Hadianya xler seberapa mahal mana pun...coz xda sponsor....hiii...sebarang pertayaan korang tinggalkan comment kat bawah yer...


SO...tunggu apa lagi kawan2 jom meriahkan contest kita nie...



77 comments:

Ummi Hanie said...

Salam...puan umah!baru je smlm sy jadik follower ..xsgke plak nak wat contest kan!hehe..insyaAllah sy akan join yer ...:)

miera said...

salam...iyer...okiesss...gd luck

mamamiera said...

slm kenal miera n slm hari raye..
same name ngan ank dare i tau..
c0melnye lya.. bleh lah haiqal ng0rat ye?
beza 1/2 bln jek dgn haiqal..
insyaallah zai j0in contest bb in gown ni ye.. nnti sile link blog zai n follow zai okeh..

~farahsyeefa~ said...

nak join jugak..
tp sebelum tu nak tnya dulu..
kategori gown yg mcm mn ek?
kalo pakai skirt biasa buley tak?

~farahsyeefa~ said...

ala...xde le pulak gaun princess, hihi.

Mama_Aqish said...

nak join....nak wat entry ni...jap ek

Mama_Aqish said...

Salam,

Kiter dah Join

http://damiaqish.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

Geeda said...

dah join gak contest ni

www.geedafamily.blogspot.com

Geeda said...

harap-harap dapat menang...nanti miera tolong doakan yer...

ni link terus ke contest

http://geedafamily.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

tima kasih sebab anjurkan contest yang best cam ni...

bukhairiah said...

salam perkenalan...
nk join contest nie gak...teruja nie...terjah cni eh

http://bukhairiah.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html
link semula yer klo ada x kureng nmenepati

karipapsayur said...

salam. untuk baby girls aje ke? i only have boy. baru berhajat nk pakaikan dia gown! heh heh

and kalau girl tuh skrg dah 8 thn but the photo when she was few months girl bole?

karipapsayur said...

o ye, kwn2, meh join "MANGSA BULI CONTEST" di blog i ye!

^^ FASHAH ^^ said...

awk..kite dah join contest awk k..singgah2 la blog kite yek..jgn lupa k..

http://fashah-beautifulgirl.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

dah singgah nanti plz tinggalkan comment ye

mummy_ayu said...

salam kenal..macam nak join..tepek banner dulu ek!

Riena said...

Salam Mamaalieya, Saye dah join contest awak...so nie link saya...anything let me know....

http://tentangryna.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

salam...hai saya pun turut serta dalam contest ni..sila sila lah singgah ke blog saya k..http://hasroylin.blogspot.com

LYaFRINA said...

ASKUM.. SALAM PKENALAN MIERA...
SY PON NK JOIN GAK CONTEST NI.. TP ODWY MMILIH PIC... B4 SY PUBLISH N3 NI, SY NK TNYA SKET NI... PIC TU, MSTI NAMPAK KSELURUHAN GAUN K??? @ KALAU JUST NMPAK SPRUH PON BLH?? TP GAUN KMBANG TU CAM X BRAPE NMPAK AH..

LYaFRINA said...

salam miera... sy dh join contest awk.. ni link sy :

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

jgn lupe terjah mnerjah kt N3 sy yer.. klu ade y x mmnuhi syarat2,, pls inform blik ye.. manela tau kot2 sy tlps pndng..
ok..TQ

mai a.k.a ibu leya said...

salam kenal miera.. mai dah join contest tu..
ni link mai yer :

http://mrsnano.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

mohon diterjah yer.. takut2 ade yg tersilap ker.. boleh la dbetulkan sblum tarikh tutup nie.. TQ..

IeYzA said...

salam mamaalieya...nak tanyalaa....gown yg baby kiter pakai tu kena nampak sumer??saya konpius nie...takut biler anta pic x nampak gown sangat nnt kena reject...

miera said...

ieza..antar dlu gambar..miera tgok dlu...nnti pepehal miera bagtau..

IeYzA said...

ok...thanx miera....akan disiapkan secepat yg mungkin...

IeYzA said...

ok miera...saya dah siapkan assignment untuk contest yg awk anjurkan nie...so..plz check k..

http://ieyza83.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

iedaLUVsham said...

hi miera ;) nak join leh? tp bb ieda tgh duduk, gown xbrape kembang, bley ke?

miera said...

ieda...awak antar dlu gambar bby..siapkan n3...nnti saya terjah blog awak yer...pepehal miera akan bgtau awak...okiesss.

Ina Hashim said...

salam mamaalieya

saya pon nak join contest ni dan dah buat seperti yang disuruh..boleh tolong check if semua syarat dah dipenuhi ke blom...:)

thanks

Ina Hashim said...

opss lupa nak tinggalkan link...leh cek kat sini ye tuan umah http://ourdreamsoflife.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest-sticky-entry.html

niza said...

salam miera...thanks ye invite sy join contest awk nih...tp malangnyer anak sy dah lbh had umur...uhuhuh..

didahaida said...
This comment has been removed by the author.
didahaida said...

salam.baru cuba2 test join.semoga berjaya.

mummy_ayu said...

salam miera
ayu dah join dah
ni link nya..kalu ada apa apa yang terkurang please komen ek! tq so much!
http://mummyayu.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

Mama-Danish & Sarah said...

salam miera,

akak dan join sama,

sila semak penyertaan akak dekat link ni k.

http://mama-danishsarah.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

Sitisifir10 said...

Miera,

Teringin plak nak masuk jugak :)

http://sitisifir10.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

siti nurbaiya said...

waa...hopefully sempat join nih...

wanie @ suzie said...

salam miera jangan lupa terjah blog wani ye...

http://airasymiatafani.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

el said...

salam tuan rumah
saya dah buat ape yg tuan rumah suh
so sila terjah blog saya ok
kalo ada pape yg x betul sila bitau
sbb saya budak baru belajar contest..kahhh

http://arwendanish.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

umminabilah said...

Salam kenal,
kite dh join contest ni..ni link kite

http://ijanmemory.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

mummy Darin said...

Salam mama alieya, saya dah join dah contest tuh..
http://oklahtu.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

irma said...

salam mama alieya..
salam perkenalan..
saya pon minat nk join gak...
dah ikut dah syarat2 nya...

http://danirma.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

"myheart"-abieyazaly- said...

salam perkenalan tuan rumah...

sy dah pon join contest ni sudi2 kiranya singgah di teratak sy.

http://myheart-png.blogspot.com

Papa @ Mama Zara Sofea said...

Salam awak,

Saya dah join contest nih.. leh jalan2 tgk blog saya... makan kuih raya..hihihi

http://zarasofea.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

lily azliyana @ mama zara said...

Salam kenal mamaalieya...

Thanx anjurkan contest yg besh nih..hihi..
sy nak join yer...
ni link...

http://zaranfamily.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

Tq..!! =D

Eryati said...

salam..nak join la....

QaSeH KiTa said...

Salam,

Nak join gaklah..
ni link saya
http://qasehhanizd.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

syakila said...

kila pun mau join gak...



http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

tq

The Queen Of My Heart said...

Salam kenal yer tuan umah...

Saya pon nk joint contest nie... sila lah terjah ke link nie yer...

http://qistinaolivia.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

TQ...

~*Zetty84*~ said...

SALAM MAMAALIEYA...
SYAZA PUN NK JOIN CONTEST YG AUNTY WAT NIH...
NANTI MUMMY SYAZA WAT ENTRY TUK CONTEST NIH ERK..

~*Zetty84*~ said...

MAMAALIEYA...

1. ZATI DAH JADI FOLLOWER - DONE.
2. ADD LINK DLM BLOGLIST - DONE.
3. BANNER DI SIDEBAR N LINK CONTEST - DONE.
4. UPLOAD SEKEPING GMBR - DONE.

NI LINKNYA :-
http://hitamputihkehidupanku.blogspot.com/2009/10/syaza-in-gown-contest.html

WINK2... ;P

Qistina's Mama n Abah said...

Salam perkenalan mamaalieya. Saya pun nak join jugak contest ni..

Ni link ke contest kami :
http://sha-noraishah.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

:: PU3'z :: said...

kiter pun join contest nie

singgah laa link kiter
http://pu3zdini.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

h4ni3 said...

salam kenal mamaalieya..

nak memeriahkan contest ni.. entrinya di sini
http://drhanie.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

kalau tak cukup syarat, bgtau yer :)

juniza said...

haii....

ju nak join

http://blogjuniza.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

tq mamalieya

noreen-bulan said...

HAI..
SELAMAT BERKENALAN..
I DH JOIN CONTEST U TAU..
MENARIK..
NNT TERJAH BLOG I YER..

http://noreen-bulan.blogspot.com

Intan said...

Salam miera, nak tumpang tny. Anak umur still in ur term's range but kalo nak submit gambor anak masa dia bb leh tak? Or u nak yg current picture sahaja?

Orked said...

Salam mama lieya..ni link orked..

http://ometomeiorked.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

ibu_arifa said...

salam miera.
Kak min dah buat entry..sila lah singgah ke blog kak min nnt..
http://ibudalila.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

tgk2 lah mana yg terkurang...terima kasih

mamaEsya said...

hai..salam kenal...nak join gak...
http://familiesya.blogspot.com/2009/10/nak-join-contest-ni-gak.html
huhu...lupa nak tulis nama post, then die kuar link ni...xpela, ek...

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

salam
sempat lagi ni say nak join contest
hehehe. semoga dengan contest kita boleh mengeratkan silaturahim antara kita kan kan kan

do visit my link

http://alek-tinie-fatin.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contes.html

wansteddy said...

dah join diz contest

http://mummynaliya.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

:: butterfly :: said...

salam tuan rumah...

Jemputlah menjengok my baby in gown

http://seindahbutterfly.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

p/s: coming soon my '3 in 1'contest
sape2 yg dh kawen, ade ank/adik umur 8-12tahun dan baby newborn-3tahun bley menjengok blog i 1 nov nnt ye ;)

~farahsyeefa~ said...

salam...saya dah join :)

http://myangels-love.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

Fendy&Fidah said...

Hai..da join contest awak.Ini linknya

http://apen-idariana.blogspot.com/2009/10/contest-baby-in-gown-contest.html

eRiNsZ said...

eisya juga mau join...

http://ehemsz.blogspot.com/2009/10/eisya-in-gown-contest.html

Mrs. Adz said...

dah siap n3..

silalah terjah ye

http://nuraleesya.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

wawa said...

Salam...

wawa pun join jugak...pinjam anak sedara :) jengah la ke blog wawa ye

http://wawa-syaidasyaida.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

10 said...

dah join... nanti semak ek kot2 x cukup syaratnya...

http://aten10.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

mekasih

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

oraittttt...
already joined this contest....
feel free to visit
http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

p/s: nanti terjah yer....kalau ader apa2 yg tak kena tu inform yer..

Intan said...

Salam kenal Mamaalieya :)

Intan pon nak join ur contest ni!

My entry ye...http://babyintan.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

P/s: Saja nak war-war kan pada Mamaalieya dan contestant semua to come and join my giveaway "Cute Baby in Costume Contest"!

ezan said...

ezan nak join jugak.. hehehe...

nanti g lawat k...

http://mareamysarah.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

Ummi Hanie said...

salam,
ni lg sorang nk interprem..hehe..

my link yer ;

http://ummi-hanie.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

selamat menerjah ! :)

ezan said...

miera.. ezan dah edit picture yang xleh nk save tu. check ye.. tq

aisyahumaira said...

sya pn nk join..

ni linknye ye:
http://ainanizar.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

sila2 terjah blog ku^_^

::Mamalyna:: said...

salam, saya nak join contest nie...
ni link saya...

http://zanmyly.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

Tq so much n hepi besday to you

mama tisya said...

salam miera..akhirnya sempt gk wt entry utk contest ni

feel free to view

http://mamatisya.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

dh add dlm bloglist kt link ni

http://mamatisya-friends.blogspot.com/

Jasfyra said...

saya dah joint

b4 that nk wish hepi besday in advanced.besday saya lak 29/10 :)

ni link saya
http://jasfyra.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

MamaDamia a.k.a Haiza said...

salam...

saya dah join baby in gown contest ni....ni linknya...sila2 la jenguk ye

http://mamaadablog.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

miezaniera said...

Salam mamaalieya..

Harap2 sy masih lum terlewatye..;D

http://miezaniera.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest-anjuran.html