klik2 iklan nie yer..tq

Wednesday, October 14, 2009

@ Yeahaaaa...Rumah Baru @

haaa.Korang jgn terkezut lak...sebenarnya kita bukan dah pindah umah baru cuma kita dah tukar design blog kita nie..cantik tak uollls...korang xperasan ker..hiii...dari semalam kita dok memilih design untuk umah baru kita nie...belek punya belek..kita pun berkenan yg nie...nampak ceria ckit dr umah sblom nie..nampak suram ja color dia kan?my hubby pun cakap..So kita amik kputusan untuk mewarna warni kan blog kita...apa pendapat korang...

A. Sangat CANTIK,MENARIK & TERTARIK...Hwuaa,hwuaa..
B. CANTIK...
C. Biasa JA..
D. Buruk

p/s :- Em..korang comment la yer...klu banyk yg pilih A tu kita akn still guna design nie utuk umah kita..klu pilih D cian kita..jenuh lak nak mencari design untuk rumah kita lg..huuuuu nangih

8 comments:

ibu_arifa said...

wah...rumah baru yer..cantik lah..akak pantang nampak benda2 ada bunga2 nih...mesti suka punya..

mamamiera said...

RUMAH BARU BK SMABUT RAYE HAJI YE..

miera said...

thanks yer..kak min...hiiii...suka nyer org puji umah kita...hiikk.pasan jap..

miera said...

mamamiera ~ yup nak sambut raya haji le nie..kena mengemas umah..tukar apa yg patut..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

memandangkan umah saya pun design yang sama...sudah tentulah saya pilih A....cantik, menarik , tertarik da boom gitu...hihihi

miera said...

mamadamia~ehh sama la....xpasan lak miera..yupp..yang penting umah kita berdua cantik kan?..hiii..mama damia jom la join contest miera..

LYaFRINA said...

A. CANTIK, MENARIK, TERTARIK KAU MMG DABOMMMMMMMMM....

BLOG DESIGN LYA BIASA JER.. Y BASIC JER.. X RETI AH NK WAK GNI2... TLG LA AJRKN... DH HBIS MGANAS,, TP STILL X JD G... ALAHAI,,, KTINGALANNYA BLOG LYA NI...

LYaFRINA said...

TQ...CZ SUDI LINK DGN LYA...