klik2 iklan nie yer..tq

Monday, October 5, 2009

@ Makan Maggie @

Td ngah dok berkebun kt fb perut lapar...buka laci tgok ada maggie la...uwaaa..sedap gila time2 ujan klu mkn maggie nie..kita pun tunggu apa lagi terus menyediakan menu makan petang arinie...hiikk...resepinya maggie kari...sodap gila..hingga menjilat camca...huikkkk..kita lapor sagat nie...korang nak rasa meh la opis kita...banyak lg stok maggie nie..MSTI KORANG NAK TGOK MAGGIE KITA KAN?

JENG..JENG...

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^



P/S :- Jemput makan2 yer kawan2.....sodap........

6 comments:

mamamiera said...

yummy.. dapnye maggi..
rajinnye dia bekebun ye..
smpai kepenatan..

miera said...

iyerrr.tiap2 ari sampai opis..on ja pc msti berkebun dlu...dah jd hobi lak...mamamiera ada fcbook tak?

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

hehehe ingat saya sorang je yg gile berkebun...jom la add my facebook leh jadi jiran meriahkan lagi cucuk tanam ni..hehehe

IeYzA said...

cedapnyerrrr....terasa nak makan meggi la plak skang nie...

LYaFRINA said...

sensitif bla tgk maggie tu.....
Suami sy tu ske sgt mkn maggie... Tp cara mkn dia plik tp benar sket... Maggie tu dia hancurkan n just tabur perencah dia... Tiba2 rase nk mkn maggie cup lakk...

10 said...

sedapnya... time hujan2 ni makan apa pun sooodddaaaapppp...