klik2 iklan nie yer..tq

Friday, October 30, 2009

BABY IN ROMPER CONTEST

Fuhhh..byk sungguh contest mama join bulan nie..bukan apa saja suka2..lg pun best tau dapat memeriahkan lg contest yg kwn2 blogger anjurkan..xmenang pun xpa..xla mengharap apa2 sgt..syok2 ja..leh tambah kenalan dari utara ke selatan,timur hingga ke barat...ngeh..ngehh..btul tak kawan2..??

n3 nie mama wat untuk join contest BABY IN ROMPER CONTEST anjuran KAKNGAH sempena besday anak nya Adeeb Syahir xlama lg..mama rasa contest nie best..sb tu mama join..lg pun mama ada pic alieya yg pakai romper..tu yg try nak masuk tu..xkesah pun menang ke tak..yg penting kerjasama..hik.hikk..okiess..klu sapa2 nak beli romper leh la jenguk kedai online kakngah nie 3A's Collections...macam2 ada..CD n legging pun ada..

So..meh kita tgok pic alieya yer..






yang nie pic selingan jer...saja letak..


4 comments:

ibu_arifa said...

amboi..comeynyer Alieya nih... geram tgk dia nih.. dah 7 bulan lebih ye dia skrg.. membesar dgn sihat dan selamat yer sayang...

aten10 said...

hai... bulatnya mata alieya ni? marah kat sapa tu?

pic no2 tu seyum cute je... suka la tu...

good luck yer...

p/s: apesal selalu bila org buka je blog mamaalieya, komputer jadi "hang" ek?

miera said...

aten10~napa jd "hang" miera buka ok je..kawan2 blogger lain ada tak klu buka blog mama alieya jd "hang "????plzzzz...napa ekkk..

kakngah said...

checked.
sorry alieya.. untie tertinggal pulak...
anyway.. gud luck sweetie...