klik2 iklan nie yer..tq

Wednesday, October 21, 2009

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL

Huuuu..dah bersawang blog kita nie..3 4 ari tak update..sb line tenet xok ler.lembab cam ciput...geram tul..emmm..ari nie baru dapat jenguk blog kita...rindu gan mmber2 blog semua...hiii..untuk n3 kali nie kita nak join contest yg dianjurkan oleh SMILEYKIDZ...

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL


Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?

Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini

Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.

Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.

Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
AMARAN: no link back will be disqualified
Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.

Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:

Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!

Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

Hadiah yang ditawarkan adalah:

Pemenang Utama x 1 org:


Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~


******************


Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50



Nie gambar ALIEYA yang kita pertaruhkan .....


comie tak?..


jap..lom ready lg ler..senyum cikit je...

NAME :- NUR ALIEYA ADRIANA BINTI NORHISHAM
DOB : - 9 MARCH 2009

3 comments:

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

p/s: Tapi x cukup syarat ni, SMILEYKIDZ xde pun dalam bloglist. T___T

miera said...

kita dah letak smileykidz dalam blog list kita..plzz..check..

~nannoor said...

Ok dah update.