klik2 iklan nie yer..tq

Monday, October 26, 2009

Dua hari lg contest akan closed !!

Ayuh mmber2 bloger semua joins cepat contest kita...tinggal 2 hari lg nak closed...ada masa lg nie nak wat n3..mna la tau ada rezeki korang dapat menang...coz las mnit baru nak join...sekarang nie pun kita dok ngah menjeguk blog para peserta BABY IN GOWN CONTEST..Huuhh xsangka ramai jugak yg berminat gan contest kita anjurkan nie...dapat smbutan rupanya..walaupun hadiahnya xla seberapa...hihi...yg penting dapat mengeratkan lg persahabatan antara kita..SO...pada sapa yg blom join lg cepat2 la antar peyertaan anda..kita setia menunggu sampai 28/10/2009 kul 12AM..( esok lusa dah nak closed contest nie tau)...ok...


8 comments:

Intan said...

Salam Miera...

Intan dah email kat ur yahoo address iera_gurlz84@yahoo.com (betul tak this is ur email add?)gambar Arissa for u to judge and save.

Kalo tak betul email tu bgtau ye nak hantar kat add email mana.

Sorry ye for the trouble...he he :)

Thanks for informing me...

~Zetty84~ said...

Wah...dah tak sabar nk tggu pemenangnye...
akak, kalu nk copy picas Syaza pakai gown tuh,
akak kena double click kat picas...
ni sebab zati wat disable highlight and copy text or image... ;p

sorry jugak kalu nyusahkan... ;p

miera said...

intan~ok..xpa..nnti miera checl lam email yer..

zetty84~ok..nnti kak try wat..klu xleh nnti email kt akak yer..

mama tisya said...

salam miera..nk tnye rsok 28oktober tu b4 kul brp entry bole diterima lg...tgh bz skit ni..huuhuhuh

ibu_arifa said...

bestnyer tgk contest miera dpt smbutan mcm ni.. tahniah.. :thumbsup:

miera said...

mama tisya~ sampai kul 12am (28/10/2009)

ibu_arifa~ hii..tu la miera pun xsangka dapat sambutan..first time wat..

lily azliyana @ mama zara said...

Salam Miera..

Congratz contest dapat sambutan..

Just nak confirmkan either entry sy dah direview or belum. sbbnya takde comment dr Miera so takut penyertaan tak valid, disqualified atau sbg nye kan..=)

Ni link sy utk contest tu..
http://zaranfamily.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html

Tq..!!

LiesaVsMrsKhusairi said...

tinggal komen kt sini ler...
saya pn nk join gak...so sila2 ler lawat blog saya...

http://erynaraisya.blogspot.com/2009/10/baby-in-gown-contest.html